Kosmetické ošetření ORLANE

19.02.2012 18:16
OŠETŘENÍ KOSMETIKOU ORLANE

Francouzská kosmetická značka Orlane již více než 60 let přináší na trh prestižní a vysoce účinné produkty produkty. Již 60 let ve svých laboratořích vyvíjí ty nejlepší výrobky proti stárnutí. (Pečující přípravky vyrobené laboratořemi Orlane jsou podrobeny řadě testů, které garantují jejich bezpečné používání. Zaručená účinnost produktů je měřena a kontrolováne dermatology.) Firma Orlane je průkopníkem v péči proti stárnutí. Při výrobě svých kosmetických produktů se vždy inspiruje objevy v medicíně a je vždy první na trhu.

Zlomovým rokem v historii značky je rok 1968, kdy Orlane uvedl na trh prní intenzivní hydratační péči s bioenergetickým komplexem B21 (Komplex B21 BIO ENERGIC).

Všechny pečující řady proti stárnutí dnes obsahují výše zmíněný "Komplex B21 BIO ENERGIC". Jedná se o složku rostlinného původu, která v sobě spojuje tzv. Cerelline (vzniká hydrolýzou protejnů obilných klíčků) - regeneruje a stimuluje energii, tzv. Raffermine (výtažek ze sojových vláken) - zpevňuje a Hyaluronát sodíku - hydratuje vyšší vrstvy epidermu. Tento komplex dodává buňkám pokožky vše, co potřebují, aby mohly správně fungovat, jako buňky mladé pleti. Díky tomuto jedinečnému složení je pleť chráněna, především její tonus a mládí. Podstatou produktů je dodat pleti energii, kterou potřebuje k zajištění svých přirozených funkcí.

OLIGO VIT-A-MIN

Péče pro citlivou reaktivní pleť, která již delší dobu nesnáší žádné přípravky. Díky komplexu Vie Cellulaire se pleti dostává správné dávky stopových prvků, aminokyselin a minerálů nezbytných pro její převýchovu.

Odlíčení, úprava obočí, exfoliace gommage Vitalisant, masáž obličeje s použitím koncentrátu Oligo Vit-a-Min, maska Vitalisant, krém z řady Oligo Vit-a-Min.

                                                                                                                                                                     Cena ošetření 60 min: 780,-Kč

 

PURETÉ

Péče o dospělou mastnou, smíšenou pleť s rozšířenými póry, cílem je převychovat pleť tak, aby se stala zdravou, čistou a matnou a zároveň zabránit jejímu ochabování.

Odlíčení, úprava obočí, exfoliace gommage doux, masáž obličeje s použitím koncentrátu Pureté, maska Pureté, krém z ředa Pureté.

                                                                                                                                                                      Cena ošetření 60 min: 780,-Kč 

 

ANTI-FATIQUE ABSOLU

Program absolutního zotavení pleti, program pomáhá pleti obnovit rytmus látkové výměny, pro prevenci proti vráskám a proti stárnutí pleti.

Odlíčení, úprava obočí, exfoliace gommage doux, masáž obličeje s použitím koncentrátu S.A.F.A., čištění, maska S.A.F.A., krém S.A.F.A..

                                                                                                                                                                      Cena ošetření 60 min: 850,-Kč 

 

FERMETÉ

Zpevňující program pro ochabující obličej se známkami únavy či stárnutí. Program v hloubce kůže pomáhá posílit podpůrná vlákna epidermis a podporuje zachování elastinu. Vrácí tváři tonus, pevnost a energii.

Odlíčení, úprava obočí, exfoliace gommage doux, masáž obličeje s použitím koncentrátu Fermeté, čištění, maska S.A.F.A., krém z řady Fermeté.

                                                                                                                                                                      Cena ošetření 60 min: 1.200,-Kč 

JEUNESSE

Omlazující program, okysličuje pleť, revitalizuje, buňkám dodává vápník nezbytný pro udržení jejich struktury.

Odlíčení, úprava obočí, exfoliace gommage doux, masáž obličeje s použitím séra PURE, čištění, maska S.A.F.A., krém z řady PURE JEUNESSE.

                                                                                                                                                                      Cena ošetření 60 min: 1.100,-Kč 

 

ANTIRIDES EXTRÉME

Vysoce účinný program pro pleť poznamenanou vráskami a jemnými rýhami. Biologický komplex s vlastnostmi cytokinům stimuluje paměť, obnovu pokožky a pomáhá jí znovu získat mladistvý vzhled.

Odlíčení, úprava obočí, exfoliace gommage doux, masáž obličeje s použitím séra Antirides Extréme, čištění, maska dle typu pleti, krém Antirides Extréme.

                                                                                                                                                                      Cena ošetření 60 min: 1.200,-Kč

 

HYDRATATION-NUTRITION 

Program hydratace a výživy, obnovuje vodní rovnováhu buněk, znovu učí pleť doplňovat zásoby tekutin podle potřeby, využívá schopnosti vodních rostlin.

Odlíčení, úprava obočí, exfoliace gommage doux, masáž obličeje s použitím koncentrátu Hydratant, maska Bio mimic, hydratační krém.

                                                                                                                                                                      Cena ošetření 60 min: 990,-Kč